Boksački klub Brod nastupio je na državnom prvenstvu za mlađe dobne skupine. Prvenstvo se održalo u Zadru od 30. ozujka do 2. travnja,a  ukupno je sudjelovalo 170 boksača.

Za BK Brod nastupili su Anđelo Mijić u kategoriji do 38,5 kg, Jure Maras do 38,5 kg, Marko Karlović do 40 kg, Gabrijel Veočić do 75kg, Marko Peić do 80kg i Filip Visnjic do 80+.
Jure Maras i Filip Višnjić osvojili su 5 mjesto, Anđelo Mijć brončanu medalju, Marko Karlović osvojio je srebro dok su novi državni prvaci postali Gabrijel Veočić i Marko Peić.

U prvom meču Marko Peic je slavio protiv Matka Vukovića iz Klisa, a u finalu jednoglasnom odlukom sudaca Matea Maljkovića iz Pit Bulla Split.
Gabrijel Veočić je vrhunski odboksao 3 meča. U svom prvom nastupu slavio je protiv Petra Leskura iz kluba Grom Split, u polufinalu prekidom u 1. rundi i nako 2 brojanja ringovskog suca nad Antom Jurjevićem trener iz Zagreba je predao meč, u finalu se borio sa Franom Dugopoljac iz kluba Marijan Split. Meč je također završio u prvoj rundi u korist naseg boksača.
Službena komisija Hrvatskog boksačkog saveza proglasila je Gabrijela Veočića najboljim boksačem na juniorskom državnom prvenstvu, a nagradu mu je uručio gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta.
Treneri Pero Veočić i Drazen Kurdija zadovoljni su rezultatom koji su boksači osvojili na ovom državnom prvenstvu. 

Izvor: BK Brod