Proteklog vikenda Plivački klub ''Marsonia'' nastupio je na regionalnom Prvenstvu Hrvatske Regija 4. Brođani redovito nastupaju na prvenstvu Hrvatske. Ovaj put nastupili su u svim disciplinama u vrlo jakoj konkurenciji. Plivačice i plivači dali su sve od sebe da ispune svoja i klupska očekivanja. PK Marsonia nastupio je na regionalnom prvenstvu s 14 natjecatelja, a osim Brođana nastupilo je još 13 klubova iz regije 4. Ukupno je nastupilo 320 plivača.

Za PK Marsoniu nastupili su : Ivana Grubišić, Lucija Knežević, Alka Lulić, Larisa Šljivarić, Željko Blažić, Gabriel Gajger, Bruno Hrgović, Bono Peić, Lovro Katušić, Domagoj Prpić, Mato Topić, Pavo Topić, Borna Vidmar.
Neki plivači ostvarili su vrlo dobre rezultate, a ovdje ćemo izdvojiti neke:
8. mjesto na 50m prsno Alka Lulić
6. mjesto na 50m prsno Antonio Olujević
7. mjesto na 100m leđno Bono Peić
10. mjesto na 50m leptir Antonio Olujević
7. mjesto na 50m slobodno Domagoj Prpić
5. mjesto na 50m leđno Antonio Olujević
4. mjesto na 50m leđno Domagoj Prpić
8. mjesto na 50m leđno Bono Peić
4. mjesto na 200m mješovito Antonio Olujević

Polako ali sigurno naši plivači privlače pažnju na natjecanjima. Upornim radom i trudom rezultati će se pokazati. Do sada su bili samo početnici, a uz kavalitetan rad, rezultati su sve bolji te će uskoro doći i medalje. Plivački i vaterpolo klub Marsonia u subotu 4. veljače slave 5. rođendan te pozovemo sve Brođane na bazen na promociju klubova.

Izvor: Plivački klub Marsonia