07. listopada 2017. godine održan je međunarodni turni „ITF DOBOJ OPEN 2017.“ na kojem je nastupilo 29 klubova iz šest država sa 292 natjecatelja.
Brodske Alfe su nastupili sa 6 natjecatelja i ostvarili dobar rezultat s obzirom da su većinom naši natjecatelji promijenili i dobne i težinske kategorije te sa jednom natjecateljicom koja je po prvi puta nastupila.
TOMISLAV KATUŠIĆ - 1. mjesto -63 kg junior. Vrlo kvalitetna kategorija ali i sam Tomislav je u vrhu, odlično radi i sve tri svoje borbe dobiva jednoglasnom odlukom i osvaja zlatnu medalju.
ADAM HERCOG - 3. mjesto -64 kg senior. Naš mladi senior se našao u najžešćoj seniorskoj kategoriji. Odlično radi u prvoj borbi dobiva protivnika iz Prnjavora dok u drugoj borbi protiv starog znanca iz Makedonije borba završava neriješeno i ide se u dodatnu rundu. Na žalost, Makedonac je ovaj puta bio spretniji i sretniji te pobjeđuje Adama. Porazom u polufinalu Adam osvaja seniorsku broncu.
MARKO LIOVIĆ - 3. mjesto +75 kg junior. Po prvi puta nastupa u juniorskoj kategoriji i to u + 75 kg. U prvoj rundi se osjeti malo treme ali nakon odmora između rundi Marko kreće opuštenije i agresivnije te preokreće rezultat i pobjeđuje. U polufinalu dobiva puno iskusnijeg protivnika od sebe i pruža odličan otpor ali gubi borbu i osvaja brončanu medalju.
LEON ŽAJGAR - -45 kg kadet. Ostvaruje jednu pobjedu i jedan poraz ali nije bilo dovoljno za medalju jer ih je u kategoriji bilo 12.
Za svaku pohvalu je prvi nastup MARTINE LUCIĆ koja je odmah u prvoj borbi dobila puno iskusniju protivnicu ali je u borbu pružila odličan otpor. Također i po prvi puta u starijim kadetima je nastupio i STJEPAN ANDRIĆ koji je čak i vodio do zadnjih desetak sekundi borbe kada dobiva jedan udarac koji je donio ipak pobjedu protivniku. Uz redovan rad brzo će stići i njihovi rezultati u novim kategorijama.

Ekipu je vodio trener Robert Katušić.