U nedjelju 2. prosinca, OŠ Matko Laginja u Zagrebu održalo se natjecanje u taekwondou, a organizator natjecanja bio je TKD klub Groma. Na već tradicionalnom natjecanju prije početka samog natjecanja demonstrirana je samoobrana, a nešto kasnije u goste je stigao i Djed Božićnjak koji je djeci uručio prigodne darove, a za one malo starije organizirana je kotlovina uz druženje.
Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba nastupio je s 9. natjecatelja koji su postigli sljedeće rezultate: Luka Mirosavljević 1. mjesto, Lorena Ereš u kicku i borbama 1. mjesto, Valentina Manić 1. mjesto, Borna Đula 1. mjesto ,Tia Opačak 1. mjesto, Sven Sudić 1. mjesto, Lea Todorović 2. mjesto, Mario Prgomet 3, mjesto, Teo Opačak 3. mjesto. U ukupnom poretku članovi kluba osvojili su i pokal za 1. mjesto ekipno.
Ovom prilikom zahvaljujem se organizatoru natjecanja koji nas je lijepo primio i ugostio,zahvalni smo ,PZC-GRUPI, OPĆINI GORNJA VRBA,zahvalni smo što nas podržavaju u našem radu općenito ,te su uvijek tu da nam pomognu.U pratnji natjecatelja bio je trener Denis Grubić majstorsko zvanje 4.dan, istarnuo je Denis Grubić iz TK Škorpion.