Stolnotenisači Obrtničke škole Brod jučer su nastupili na 7. Kupu Grada Bjelovara i to u kategoriji najmlađih kadeta (Filip KRAJINA) i kadeta (Juraj LOVRIĆ i Tomi STANIŠIĆ).

Najugodnije iznenađenje i najbolji rezultat ostvario je Filip Krajina koji je kao četvrtopostavljeni u svojoj skupini upisao dvije pobjede te kao drugi prošao u glavni turnir. Filip je s 3:0 pobijedio Martina POLŠEKA (GSTK Zagreb) i s 3:1 Matiju STRBATA (STK Putjane) a jedini poraz upisao je protiv nositelja skupine Luke KRAMARIĆA (STK Zabok) s 3:0. U nastavku turnira, Filip je u napetom i neizvjesnom meču zaustavljen u 1/16 finala od Alena ŠEBELJE (STK Opatija) rezultatom 3:1.

U kategoriji kadeta oba naša predstavnika ubilježila su po jednu pobjedu što im, nažalost, nije bilo dovoljno za prolazak u glavni turnir. Juraj je rezultatom 3:0 bio bolji od Matije VLAHOVIĆA (STK Sisak) dok je istim rezultatom poražen od Leona ŠANTEKA (STK Ljubešćica) i Noe VRESKA (STK Mihovljan). Tomi je pak u napetom meču u 5 setova bio bolji od Jana PETROVIĆA (STK Remete Zagreb) dok je s 3:0 poražen od Ignacija JURKOVIĆA (STK Sesvete) i Ivana DUJMOVIĆA (STK Požega).

Sljedećeg vikenda “obrtnici” će nastupiti na 18. Memorijalu Matija Gregić u Osijeku koji će se održati u sportskoj dvorani Gradski vrt.