Vikend pred nama obilježit će ligaška gostovanja momčadi Obrtničke škole – Brod. Prva će momčad u Varaždinu odigrati susret 7. kola Superlige, dok će OŠB Veterani u Bjelovaru i Sisku igrati susrete 6. i 7. kola 2. HL.

Prva momčad je u negativnoj seriji od 3 poraza uz jako lošu meč razliku (1:12) te će u takvom raspoloženju na noge jednoj od najjačih momčadi lige – varaždinskom Starru. Aktualni viceprvaci Hrvatske imaju samo jedan poraz do sada i to onaj iz 2. kola u gostima protiv aktualnih prvaka. Osim toga, upisali su 5 pobjeda uz meč razliku 20:2 te trenutno drže drugu poziciju na tablici iza dubrovačkog Libertasa. S druge strane, igrači trenera Latinovića (Alen JALŽABETIĆ, Josip ARBANAS, Damir BOGDANOVIĆ, Dominik ZELJKO) idu pokušati odigrati što bolji meč bez ikakvog pritiska i imperativa pobjede, pružiti što jači otpor pa kako bude. Susret je na rasporedu u subotu u 17 sati.

U sklopu 6. i 7. kola 2. HL OŠB Veterani će odraditi gostovanja u Bjelovaru i Sisku protiv istoimenih domaćina. Nakon što su s dvije domaće pobjede u posljednjim nastupima skočili na visoko 3. mjesto, Veterane očekuju susreti protiv posljednjeplasiranog Bjelovara i Siska koji je samo mjesto iza Veterana. U konkurenciji za nastup je standardna petorka koju čine Antonio NOŽINA, Dalibor JURKOVIĆ, Darko ARBANAS, Stjepan BOŠNJAKOVIĆ i Damir MARIĆ, a susreti su na rasporedu u nedjelju u 10 odnosno 14 sati.

Izvor: STK Obrtnička škola