Proteklog su vikenda odigrani posljednji mečevi u 2. HL i 3. HL – istok u kojima Obrtničku školu – Brodu predstavljaju OŠB Veterani odnosno OŠB 2. Odigran je i peti krug Kadetske lige u Lipiku gdje također nastupa jedna momčad OŠB, dok je u Opatiji odigrano vrlo snažno treće izdanje Milenij opena na kojem su nastupila dva naša seniora.

OŠB Veterani su u gostujućim susretima 21. i 22. kola upisali jednu pobjedu (4:2 protiv Strmca) i jedan poraz (0:4 od Novske) te tako u posljednjem vikendu skočili s 11. na 9. mjesto čime su osigurali ostanak u ligi bez potrebe za igranjem dodatnih kvalifikacija. Na webu su dostupni zapisnici pa možete pogledati detaljnije kretanje rezultata, a kompletirana je i križna tablica sa svim rezultatima i statistike Veterana. Prvi reket Veterana je i ove sezone bio Antonio NOŽINA (25/13), standardni članovi postave bili su i Darko ARBANAS i Dalibor JURKOVIĆ, a nastupili su još i Stjepan BOŠNJAKOVIĆ i Damir MARIĆ.

OŠB 2 je u dvorani OŠ Vladimira Nazora odigrala posljednji šesti krug 3. HL – istok. U susretima 16. i 17. kola upisani su porazi 0:4 od Lipe 2 i Posavca 2, dok je u posljednjem kolu upisana pobjeda 4:0 (bez borbe) protiv Godinjaka 2. Druga je momčad tako sezonu završila na pretposljednjem mjestu s omjerom 2/14. Bila je ovo sezona u kojoj je trener Klaić priliku dao mlađim kadetima i kadetima kako bi skupili potrebno iskustvo za razvoj karijere. Najbolji skor od “obrtnika” imao je Tomi STANIŠIĆ (7/5), 3 pobjede upisao je Milan KOVAČEVIĆ, po jednu Marin ANAKOVIĆ i Mateo MITROVIĆ, a tijekom sezone još su igrali i Juraj LOVRIĆ i David PEČUVČIĆ. 

Dominik ZELJKO i Josip ARBANAS nastupili su na 3. Milenij openu u Opatiji kao jedina dva naša predstavnika na ovom jakom turniru. Dominik je s 2 pobjede i 1 porazom uspio izboriti plasman u glavni turnir gdje ga je u 1. kolu izbacio portugalski predstavnik Tiago LI. Josip se nažalost nije uspio plasirati u glavni turnir.

U Lipiku je odigran peti krug Kadetske lige na kojem je momčad “obrtnika” odigrala tri susreta te upisala 2 pobjede i 1 poraz. Igrači trenera Klaića slavili su protiv Slatine 1 i Pitomače s 5:0, dok su s 2:3 poraženi od domaćina Lipe. U ovom su natjecanju ostala još 3 kola za odigrati