Nakon 17 godina brodski "Obrtnici" ponovo su u najvišem stolnoteniskom rangu. U 1. kolu HEP Superlige, pred rekordnim brojem gledatelja, u pravoj sportskoj drami STK OŠB - STK Pula odigrali su 1:4!

Poslastica kola igrala se u Slavonskom Brodu, gdje je novak u superligaškom društvu Obrtnička škola Brod ugostila Pulu (1:4). Iako rezultat sugerira laganu pobjedu za goste bilo je sve samo ne lagano. Naime, svi gostujuće pobjede stigle su nakon pet setova. Puljani su u vodstvo stigli preko M. Runjića, koji je svladao Jalžabetića (3:2). Potom je istim rezultatom slavio i F. Runjić, s tim da je D. Zeljko vodio 2:0 u setovima. Na 2-1 smanjio je Arbanas svladavši sa 3:1 Marakovića. Brođani, odnosno Jalžabetić i Arbanas su vodili u igri parova (2-1), ali raspoložena braća Runjić uspjela su preokrenuti meč. Točku na 'i' postavio je F. Runjić svladavši Jalžabetića (3:2).

Brođani su pokazali da se mogu nositi i s najjačima (Pula lani bila 3. u ligi), a već sijedeći vikend gostuju u Varaždinu i nadaju se prvoj pobjedi ove sezone.