Ovog je vikenda u Dugom Selu održano Pojedinačno i ekipno PH za juniore i mlađe kadete na kojem je Obrtnička škola – Brod trebala imati po jednog juniora (Antonio GAVRAN) i mlađeg kadeta (Juraj LOVRIĆ) te ekipu u konkurenciji mlađih kadeta. Međutim, Antonio je zbog bolesti morao otkazati nastup ali mlađi kadeti su nastupili u punom sastavu.

U petak je odigran ekipni dio turnira a momčad “obrtnika” bila je sastavljena od Juraja LOVRIĆA, Tomija STANIŠIĆA i Filipa KRAJINE. Nastupilo je tamo osam najboljih momčadi države koje su bile raspoređene u dvije skupine po četiri kluba. Naša je ekipa prvo poražena od zagrebačke Mladosti s 3:0, zatim istim rezultatom i od STK Svetog Lovreča da bi u posljednjem meču skupine koji je odlučivao o poretku svladali STK Vodovod Osijek s 3:1. U borbi za 5. mjesto poraženi su naši dečki od STK Velike Gorice Stanfar rezultatom 3:0 zauzevši tako u konačnici 6. mjesto.

U subotu je u pojedinačnoj konkurenciji mlađih kadeta nastupio Juraj Lovrić koji je zapeo u grupnoj fazi upisavši tri poraza. Lovro SELAR (STK Maestral) i Ivan CULJAK (STK Tis) bili su bolji od Juraja rezultatom 3:1 dok ga je nositelj skupine Leon ŠANTEK (STK Ljubešćica) svladao s uvjerljivih 3:0. U konkurenciji parova Juraj je nastupio s Rinom VIDANOM (STK Split) a bolji od njih u 1/8 finala bili su bolji Selar/Deklić s 3:0.

Sljedećeg vikenda (9.-10.5.) stolnotenisači Obrtničke škole nastupit će na Brod Openu.

Izvor: STK Obrtnička škola