Bk Brod osvojio je ukupno 8 medalja na pojedinačnim državnim prvenstvima. Osvojili su i pehar za najboljeg tehničara prvenstva (Gabrijel Veočić).
Prošli vikend održalo se pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste, na kojem je BK Brod osvojio 4 medalje; 2 srebrne i 2 brončane; Gabrijel Dunđer i Ivan Jukičić osvojili su treće mjesto, a Marko Pudić i Anđelo Mijić su postali do rvaci Hrvatske. Petar Pudić i Leon Baričević zauzeli 5. mjesto izgubivši mečeve za medalju podijeljenom odlukom sudaca 2:1.
Vikend prije prvenstva za mlađe uzraste održalo se prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i žene (od 24. do 27. 5. ), također u Zagrebu na navedenom prvenstvu BK Brod postao je najbolji klub među mlađim seniorima, osvojivši tri zlata i jedno srebro; Leon Majstorić, Gabrijel Veočić i Marko Peić državni prvaci u olimpijskim disciplinama 64kg, 75kg i 81kg, u ženskoj konkurenciji Valerija Slobođan je osvojila srebrnu medalju, dok je Karla Šaf zauzela 5. mjesto izgubivši u borbi za medalju.
Uz izvanredne plasmane na pojedinačnim prvenstvima, BK Brod briljira i u ekipnom natjecanju u 1. HBL. U konkurenciji 38 klubova iz cijele države BK Brod se prije posljednjeg kola nalazi na 5. mjestu ligaške tablice. Tradicija uspješnog brodskog boksa ne jenjava i u današnjem vremenu, jer je boks očito u genima brodske djece.
Trener Pero Veočić