Boksački klub Brod u suboru je nastupio na međunarodnom turniru 8. Memorijal "Dušan Božanić"-Tredža u Novom Sadu.

Na turniru je sudjelovalo 40 boksača iz Rumunjske,Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, a za Brođane su nastupili:
- 66 kg Gabrijel Veočić (BK Brod) protiv Hamza Aleksandru, Rumunjska (BK Temišvar) 2:0,
- 80 kg Marko Peić (BK Brod) protiv Mirka Kovačevića, Srbija (BK Sombor) 2:0,
- 60 kg Leon Majstorić (BK Brod) protiv Damjana Perenčevica, Srbija (BK Dinamo Pančevo) 2:0,
- 66 kg Ante Jozić (BK Brod) protiv Bojana Čestića Bosna i Hercegovina (BK Radnik Bijeljina) 2:0,
djevojke - Anamarija Memišević (BK Brod) protiv Brdka Alesandre Srbija (BK F89) 1:1.
Treneri Brođana bili su Dražen Kurdija i Pero Veočić.

Izvanredni nastup Boksačkog Kluba Brod na međunarodnom turniru u Novom Sadu, gdje su upisali 4 pobjede i jedan neriješen rezultat, još je jedna potvrda odličnog rada u klubu s mlađim kategorijama. Komisija za dodjelu priznanja proglasila je brodskog boksača Gabrijela Veočića za najboljeg boksača turnira za što mu je uručen i zaslužni pehar.
Poslije Europsko prvenstva ove godine i osvojenog trećeg mjesta Gabrijel Veočić, nastavlja sa dobrim rezultatima i već sada se priprema za europsko i svjetsko prvenstvo koje će se održati sljedeće godine. 
Več slijedeći tjedan, 29. listopada BK Brod vraća se natjecanju u 1. Hrvatskoj boksačkoj ligi i to u Koprivnica.

Problemi a dvoranom su riješeni na taj način da im je naš sugrađanin Ante Prkačin ustupio namještenu dvoranu od otprilike 300 kvadrata te sada konačno imaju dobre uvijete za rad, za što u Boksačkom klubu Brod zahvaljuju i ovim putem. 

I dalje ostaje pitanje zašto i u čijem interese gradska uprava mjesecima nije htjela osigurati uvjete uspješnim mladim boksačima, stavljajući u prioritet rekreativni sport. Zašto klubu nuditi alternativne i neprikladne prostore kada postoji prostor namijenjen boksačkim klubovima? Zašto rekreativni sport stavljati ispred rada s djecom i ne postoje li pravila po kojem klubovi mogu koristiti gradske prostore i infrastrukturu? Boksački klub Brod još je jedna priča u kojoj sport i mladenačka želja za uspjehom pobjeđuju nesposobnost i nezainteresiranost institucija.