Ovaj vikend su odigrani susreti 7. kola 3. HNL Istok. Marsonia je u Bijelom Brdu protiv BSK-a odigrala 0:0, dok je Oriolik u Ždralovima izgubio od Mladosti rezultatom 3:0.

Marsonia je u nedjelju gostovala u Bijelom Brdu kod vodećeg BSK-a i odigrala susret bez pobjednika (0:0). Po ugodnom i sunčanom vremenu odigran je jedan ravnopravan susret u kojem je Marsonia došla po bod i osvojila ga. Sudac Horvat iz Čakovca pokazao je četiri žuta kartona, jedan domaćima: Majtanić (39. min preoštar start) te tri igračima Marsonije: Jelčić (45. min preoštar start), Sivrić (66. min nesportsko ponašanje) i Radić (90. min nesportsko ponašanje). 

Oriolika je gostovao u Ždralovima gdje je izgubio od Mladosti s rezultatom 3:0. Golove za Mladost postigli su Vrbanić (59.) i Sučić (66., i 84.-11 m). Sudac Pavličević pokazao je po jedan žuti karton mladosti i Orioliku. Kod domaćih je požutio Grgić (47. min preoštar start), dok je kod Oriolika žuti karton dobio Barišić (70. min preoštar start). 

Nakon sedam odigranih kola Marsonia se nalazi na 7. mjestu s 11 osvojenih bodova, dok je Oriolik skupio 7 bodova. U 8. kolu Oriolik će 4. listopada ugostiti ekipu Vukovar a 1991., dok će Maronia biti domaćin ekipi Čepina, a susret će se odigrati 7. listopada. 

Foto: Arhiva