Teško je opisati razočaranje koje smo doživjeli kada smo na na plakatu teniskog turnira ITF Seniors open 2015. vidjeli tvrđavu koja sa Slavonskim Brodom nema nikakve veze. Dizajneri plakata, čuli su, nekako usput, kako u Slavonskom Brodu postoji nekakva tvrđava i kako je ona tim Brođanima simbol grada. 

Ne želeći uložiti ni minimum truda i malo "proguglati" kako izgleda ta brodska tvrđava, dizajner plakata vjerojatno je skinuo prvu na koju je naletio i to onu - nizozemsku. 

Toliko siguran u kvalitetu svog rada, plakat nije ni ponudio na autorizaciju Turističkoj zajednici grada Slavonskog Broda, iako se njihov logo nalazi na plakatu te sada vjerojatno doživljavaju kritike, koji im ne padaju lako i to iz više razloga.

Turistička zajednica u zadnje vrijeme ulaže dosta i sredstava i vremena u brendiranje Slavonskog Broda, pokušavaju gdje god je to moguće promovirati brodske kulturne brendove, a onda se dogodi ovako nešto. 

Nadamo se kako će na ovakav plakat reagirati iz Turističke zajednice, ali i iz Tenis kluba "Brod" koji se nalazi u "prostoru tvrđave". Ove na slici? Najbolje je procijenite sami.