U subotu je prva momčad Obrtničke škole – Brod odigrala susret 13. kola HEP Superlige, dok je u nedjelju OŠB 2 odradila 4. krug 3. HL – istok.

Prva momčad je u slavonskom derbiju u sklopu 13. kola Superlige  upisala deveti poraz. Naime, u susretu protiv osječkog Vodovoda favorit je bio poznat unaprijed, ali “obrtnici” su natjerali Osječane da pobjedu zasluže za stolnoteniskim stolom. Nakon 0:4 u prvom krugu, Osječani su sada slavili s 4:2. Poveli su gosti 2:0 preko Maria BANEKA i Vjekoslava ZOVKA, da bi “obrtnici” potom izjednačili na 2:2 preko Josipa ARBANASA i para Zeljko/Arbanas. Nakon para su ponovno Banek i Zovko donijeli pobjedu gostima koji su sada skočili na 3. mjesto. 

U nedjelju je Obrtnička škola – Brod bila domaćin 4. kruga 3. HL – istok u kojoj nastupa druga klupska momčad. U ovom su krugu na rasporedu bili susreti 10., 11. i 12. kola, a “obrtnici” su na rasporedu imali samo dva susreta jer su u 10. kolo slobodni. Tako su snage odmjerili s vodećom Požegom 2 od koje su upisali poraz 1:4 te s Graničarom 2 koji je slavio rezultatom 4:2.