Danas su odigrani susreti 10. kola 3. HNL Istok. Marsonia je kao domaćin igrala protiv Đakovo Croatie i upisala uvjerljivu pobjedu (5:0), dok je Oriolik također slavio na svom terenu i to protiv Belišća (1:0). 

Marsonia je danas na Stadionu kraj Save upisala uvjerljivu pobjedu protiv Đakovo Croatie.Strijelci za Marsu bili su Madžarević (30. i 46.), Rosandić (40.), Kurtušić (52.) i Krajček (53.). Sudac Kolarić pokazao je po dvije opomene svakom klubu. Kod Marse su požutjeli Martić (34. min preoštar start) i Balentović (71. min preoštar start), dok su kod Đakovo Croatie požutjeli Novoselić (20. min povlačenje za dres) i Čmelješević (40. min povlačenje za dres).

Oriolik je ugostio ekipu Belišća i upisao pobjedu 1:0. Oriovčani su pred 120 gledatelja do pobjede došli pogotkom Marinovića u 85. minuti. Oba tima dobila su po dva žuta kartona. Kod Oriolika su požutjeli Marinović Filip (85. min skidanje majice kod proslave zgoditka) i Barišić (88. min preoštar start), dok su u ekipi Belišća požutjeli Paulić (45. min preoštar start) i Birčić (82. min  napucavanje lopte u prekidu igre- zadržavanje vremena). Kod Oriovčana je pocrvenio Đerek (83. min prekršaj za izglednu priliku za postizanje zgoditka).

Nakon deset odigranih kola Marsonia i Oriolik skupili su po 14 bodova i nalaze se na 7. i 8. mjestu. U 11. kolu Oriolik će gostovati u Osijeku kod ekipe Osijek s.s.d., a Marsonija u Pleternici kod Slavoje. Utakmice se igraju 28. listopada u 15:00 sati.

Foto: Boris Kalanj/Legija Facebook