Ekipa Kolonije II je gostovala u Našicama gdje je poražena rezultatom 3:0, ali su mlade Brođanke po svakom setu osvojile 20-tak poena, pa i vodile dva seta, ali su na kraju pokleknule. U svakom slučaju igra je svaki vikend sve bolja, a posebno su dobro odradile servise i prijeme servisa.

Prva ekipa Kolonije igrala je gradski derbi s ekipom Posavine Brod u sklopu 1.B NOL te ostvarila drugu pobjedu u 3 kola, rezultatom 3:2 (18:25; 19:25; 25:15; 25:19; 11:15). U vrlo neizvjesnoj utakmici, igračice Kolonije su dominirale prva dva seta, kontrolirale rezultat i bez većih poteškoća ih dobile. Naročito su dobro napade odradile Andrea Jelavić i Mia Velikanović. U nastavku su se ponajbolje igračice umorile, pa je ekipa Posavine preuzela inicijativu i dobila slijedeća dva seta. U peti set igračice Kolonije nakon što su uhvatile daha bolje ulaze, te stižu i prestižu početno vodstvo Posavine, ponajprije odličnim servisima Ivone Olanović . Nakon što su napravile razliku od 4 poena (11:7), kontroliraju vodstvo i stižu do zaslužene pobjede.
Nakon tri odigrana kola, ekipa Kolonije se nalazi na odličnom 3. mjestu 1.B NOL, a u idućem kolu putuje na gostovanje kod ekipe Osijek II.

Izvor: OK Kolonija