Drage Brođanke i Brođani, stiže nam proljeće. Zimske jakne se sve češće odbacuju, a oblačimo lakšu odjeću koja naglašava našu figuru. No, jeste li odbacili „zimsku opremu“ uredno skupljenih masnih naslaga tijekom blagdana i mjeseca siječnja kada van nije izlazio nitko tko nije morao? Pravo je vrijeme da se pozabavimo svojim tijelom te spremni i u formi dočekamo proljeće, bilo da smo 13 godina ili 65 godina, muškarac ili žena.

Kod odluke odabira idealnog programa grupnih treninga mogućnosti je jako puno. Većina naših poznanika i prijatelja ima dilemu koji program grupnih treninga upisati a odabrati mogu između insanity-a, crosfita, kettlebell-a, TRX-a, aerobica, pilatesa, boot campa ili brojnih drugih. Za one kojima su dosadili tipični treninzi, Spartan treninzi by Tomislav Siser kombiniraju vježbe iz svih navedenih programa. Spartan treninzi specifični su upravo zbog toga što trener svaki dan mijenja program treninga i time ne dopušta tijelu da se navikne na određen način vježbanja. Time se pomiču vlastite granice, ali i postižu brži rezultati.

Dolazak u formu i rad na zdravijem življenju nisu stvari koje dolaze preko noći. Prva stepenica je uvijek najteža, ali opet kreće najobičnijim telefonskim pozivom. Kako krenuti i kome se obratiti? Tu nastupa već dobro uhodani tim Spartanaca, predvođenih Tomislavom Siserom koji je odgovoran za mnoge priče sa ‘sretnim završetkom’. I ne onim sretnim završetkom gdje gubimo kilograme dok jedemo hamburgere, već onim gdje su se pronašli mnogi pojedinci željni promjene, željni boljeg sebe, željni vitkije figure, bolje forme, većih mišića ili ponekad samo mogućnosti da žive kvalitetno i punim plućima.

Zašto postati Spartanac? Ubacite u svoju svakodnevicu zdrav život i pravilnu prehranu, žestok trening i odlučnu ekipu uz koju će te se sjajno zabaviti na treningu.

Ne čekajte da bude prekasno, sjetite se da i najdulja putovanja kreću prvim korakom.

Postanite Spartanac danas i učinite nešto dobro za sebe - tijelo će vam biti zahvalno!

Prijavi se putem:
Facebooka https://www.facebook.com/spartantomislavsiser/
E-maila: UdrugaKolos.sb@gmail.com
Ili nazovi na: 098/226-558