Boksacki klub "Brod" nastupio je proteklog vikenda na vrlo jakom meunarodnom turniru "Buso Sardi Karoly Emlekversney"u gradu Mohach u Mađarskoj. Nastupila su 104 boksača iz Njemačke, Srbije, Mađarske i Hrvatske, a mečevi su se boksali na dva ringa. Za BK "Brod" nastupilo je 5 boksača: Gabrijel Veočić, Marko Peić, Leon Majstorić, Anto Jozić i Marko Japarić. Zlatnu medalju osvojili su Gabrijel Veočić i Leon Majstorić, srebrnu Marko Peić a Anto Jozić i Marko Japarić brončane medalje.


U finalnoj borbi Gabrijel Veocic je u kategoriji do 75kg pobjedio vrlo jakog i iskusnog Mađara Varga Gyula, dok je Leon Majstorić u kategoriji do 64kg u polufinalnoj borbi pobjedio Andrisku Attilu (Mađarska), a u finalnom meču Deveny Dominika (Madarska). Marko Peic u apsolutnoj kategoriji u polufinalnoj borbi pobjedio je Levente Hunora (Mađarska) jednoglasnom odlukom sudaca, dok u finalnoj borbi gdje je protivnik bio tezi cak 18kg preglasavanjem sudaca izgubio od Suki Jozefa (Mađarska). Marko Japarić je izgubio od prvaka Srbije Vojin Vujoševića. Iako u klubu ne vole komentirati suđenje, dojma su kako je hrvatski prvak Anto Jozić oštećen u meču protiv domaćeg boksača Orban Bele.


Treneri Pero Veočić i Dražen Kurdija varatili su se zadovoljni s jakog turnira,  jer su uvidjeli koje su to dobre i loše strane naših boksača i na čemu moraju još raditi. Postignut je glavni cilj, a to je brušenje forme pred državno prvenstvo koje se odrzava 30. ožujka u Zadru.Sponzori za odlazak na turnir bili su Šapina hidroizolacija, BBK Marsonija fitnes Gym i Petar Klišković.