Sukladno dosadašnjoj praksi Hrvatskog boksačkog saveza, da rezultati određuju izbornike po dobnim skupinama, Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza 16. srpnja 2018., potvrdio je izbornike po skupinama i dobi.

Tako mušku seniorsku reprezentaciju i dalje vodi Leonardo Pjetraj iz Zagreba, mlađe seniore će voditi izbornik Pero Veočić iz Slavonskog Broda, juniore Dražen Kuhar iz Koprivnice, a kadete Moris Tanković iz Pule.

Naš Brođanin Pero Veočić iz boksačkog kluba Brod već treću godinu za redom postaje izbornik boksača. Do sada je bio dvije godine izbornik juniora a sada vodi mlađe seniore.

Velika je ovo stvar za mene i Brodski boks, naime izbornici se biraju po rezultatima a boksački klub Brod u kojem sam ja trener proglašen je najboljim klubom među mlađim seniorima gdje su boksači Leon Majstorić, Gabrijel Veočić i Marko Peić u olimpijskim disciplinama ostvarili 9 pobjeda i postali državni prvaci, rekao je Pero Veočić.

Već uzastopno brodski boks napreduje kako na nacionalnim prvenstvima tako i na europskim gdje zadnje dvije godine imamo brončanu i srebrnu medalju s Europskog prvenstva koje je osvojio Gabrijel Veočić.