U osječkom Gradskom vrtu u subotu i nedjelju održan je 19. Memorijal “Matija Gregić” na kojem “Obrtnici” već tradicionalno sudjeluju u značajnom broju. Tako je i ove godine čak 14 stolnotenisača Obrtničke škole – Brod nastupilo u sve 4 muške kategorije (od najmlađih kadeta do juniora).

Jedini naš predstavnik koji je prošao kvalifikacijsku skupinu i plasirao se u glavni turnir bio je Juraj LOVRIĆ koji je u kadetskoj konkurenciji zauzeo 2. mjesto u skupini plasiravši se tako među 16 najboljih kadeta. On je u skupini poražen od prvog nositelja turnira Ivora BANA (HASTK Mladost Zagreb) rezultatom 3:0, da bi u meču za prolaz u napetoj završnici svladao Ivana ŠĆURICA (STK Bjelovar) s 3:2 u setovima. U 1/8 finala Juraj je poražen od Nemanje DJILASA (STK Čelarevo, Srbija) rezultatom 3:0.

Po jednu pojedinačnu pobjedu i pokoji bod za rang listu upisali su još: Karlo FILKOVIĆ (najmlađi kadeti), Gabrijel KOLGJERAJ, David PEČUVČIĆ, Marin ANAKOVIĆ, Luka BOŠNJAKOVIĆ i Mladen KOLESARIĆ (mlađi kadeti), a još su nastupili: Josip JELIĆ, Viktor MARINIĆ (najmlađi kadeti), Mateo MITROVIĆ, Milan KOVAČEVIĆ, Filip KRAJINA, Matej BOŠNJAKOVIĆ (mlađi kadeti) i Antonio GAVRAN (juniori).