U subotu 10.ožujka je održan 16. po redu Prnjavor Open turnir u ITF taekwondou.
Iako slabije izdanje ovog poznatog turnira u regiji natjecanje je ipak okupilo 250 natjecatelja iz 20 klubova Bosne i Hercegovine,Slovenije i Hrvatske.
I.T.F. Taekwon do klub Ge-Baek je na natjecanju nastupio s 11 članova u svim starosnim skupinama te ostvario zapažene rezultate i to 6 zlatnih,5 srebrnih i 5 brončanih medalja uz jedan pehar za najuspješniju natjecateljicu.
Istaknuti uspjeh je ostvarila Mia Jozić i naslov najuspješnije mlađe kadetkinje 8-9 godina, osvojivši 1.mjesto u vrlo velikoj konkurenciji formi žutih pojaseva i 1.mjesto u borbama u kategorije do 35 kilograma. Identičan uspjeh je izmakao Andrei Brezovac, koja je nakon suverenog osvajanja prvih mjesta u formama za plavi pojas, u dvije starosne skupine mlađih i starijih kadetkinja ipak u disciplini sparing nakon 2 borbe u finalu izgubila u starosnoj skupini starijih kadetkinja do 50 kilograma, dok je u starosnoj skupini mlađih kadetkinja natjecanje završila u polufinalu i osvojila 3.mjesto. Nikolina Devčić je uspjehom ponovo briljirala u disciplini sparing osvojivši 1.mjesto u starosnoj skupini starijih kadetkinja kategorije ispod 45 kilograma i 2.mjesto u mlađim juniorkama, dok je vrlo dobar rezultat ostvarila u disciplini forme za plavi pojas u obje starosne skupine, 2.mjesto u skupini starijih kadetkinja i 3.mjesto u skupini mlađih juniorki. Zapaženi pojedinačni uspjesi u disciplini forme su ostvarili Josip Jelinić osvojivši 2.mjesto u crvenim pojasevima, skupine starijih juniora te Lana Vrzić za zeleni pojas, uzrasta mlađih kadetkinja i Kristijan Jozić u formama za plave pojaseve uzrasta starijih kadeta koji su osvojili 3.mjesto.
Za uspjeh Kluba u disciplini sparing su se pobrinuli još i Luka Jelinić 1.mjestom starosne skupine mlađih kadeta i mladi Gabrijel Rubil koji je sa svojim nastupom ipak zadovoljno kući ponio medalju brončanog sjaja. Iskusni Davor Tomić (II DAN) predstavio je klub u svojstvu sudca, no okusio se i u disciplini sparing te se pobrinuo za medalju u skupini seniora .Nakon lake polufinalne borbe ipak je od Bosanskog državnog reprezentativca izgubio u finalu i ponio kući medalju srebrnoga sjaja!U ekipi koja je nastupila na natjecanju rezultat je izostao u nastupu najmlađeg Stjepana Rajkovića i starije Mande Jozić, no kako je Mandina i Stjepanova upornost treniranja neupitna rezultati rada će se sigurno pokazati u narednom periodu.
Veliki angažman roditelja omogućio je odlazak u na ovo,kao i na sva dosadašnja natjecanja na kojima se klub pojavljuje jer se klub ne financira iz drugih izvora osim spomenute nesebične pomoći roditelja i osoba vlasnika privatnih firmi koji prepoznaju ovakav trud i rad djece.
Ekipu su predvodili treneri u klubu Alen Holubek i Vlatko Brezovac. 

Izvor: TKD klub Ge-Baek