Jučer je održanu još jedno kolo 1. Hrvatske boksačke lige u Zagrebu. Boksački klub "Brod" nastupio je sa 4 boksača i odnio sve bodove u Slavonski Brod.
Da bi rezultat bio jos upečatljiviji, Anto Jozić i Gabrijel Veočić pobjedili su aktualne državne prvake i reprezentativce od prošle godine Marka Kolanovića iz boksackog kluba Sesvete i Noa Ježeka iz boksačkog kluba Tit iz Zagreba.

Marko Peić odličnom serijom udaraca već u 1. rundi, natjerao je ringovnog suca na brojanje njegovom protivniku Ericu Ostoniju iz Pule te prekraj ove runde zbog ozlijede boksača iz Pule, službeni doktor nije dozvolio nastup i tako je naš Marko odnio pobjedu u samo 60 sekundi nastupa, Marko Japaric je pobjedio boksača iz Nove Gradiske Luku Kovačevića BB.
Boksacki klub Brod nastavlja sa dobrim rezultatima i ove godine, za uspješan nastuput boksača u 1. Hrvatskoj boksačkoj ligi zaslužni su treneri Pero Veočić, Dražen Kurdija i kondicijski treneri Mladen Filipović i Marijo Kljajic iz BBK Marsonia fitness Gym.
Iz kluba i ovom prilikom žele zahvaliti sponzorima, a to su Caffe bar Nina, noćnii bar San Marco, Marsonia fitness Gym i Ante Prkačin.

Izvor: BK Brod

Foto: Arhiva