U organizaciji STK Brod, te uz potporu STK Marsonia i „Zajednice sportskih udruga Grada“ u nedjelju 6. studenog u Slavonskom Brodu je odigran sada već 5. Memorijalni turnir Tihomir Štetić. Ovaj memorijalni turnir se igra u sjećanje na prerano preminulog bivšeg člana, osnivača i igrača Stolnoteniskog kluba „BROD“, koji je bio Hrvatski dragovoljac i ratni vojni invalid iz Domovinskog rata.

Turnir je prigodnim riječima otvorio Krešimir Štetić, Tihomirov brat, uz zahvalu svim sudionicima turnira na njihovom dolasku i sudjelovanju, a posebice gostima iz Vinkovaca. Riječi zahvale su upućene sponzorima turnira, a posebice glavnom pokrovitelju turnira „Zajednici sportskih udruga grada Slavonski Brod“.

U Mjesnom domu Mali Pariz ponovno je odigran veoma lijep, kvalitetan i zanimljiv turnir na kojem je ove godine sudjelovalo 24 igrača iz Slavonskog Broda, Vinkovaca i Gornje Vrbe.

Nakon veoma zanimljivog sportskog i prijateljskog nadmetanja gosti iz Vinkovaca su imali najviše sportskih uspjeha na 5. Memorijalu, a sportske trofeje su osvojili ;

- U POJEDINAČNOM NATJECANJU -

1. JELINEK DANIJEL iz Vinkovaca
2. ŽUPANIĆ ŽELJKO iz Vinkovaca
3. KLOBUČAR ROBERT iz Slavonskog Broda
3. BABLER NENAD iz Slavonskog Broda


- U UTJEŠNOM NATJECANJU TREĆEPLASIRANIH

1. DRAGIČEVIĆ MILE iz Vinkovaca


- U UTJEŠNOM NATJECANJU ČETVRTOPLASIRANIH

1. TIŠMA SLAVKO iz Slavonskog Broda


- U NATJECANJU PAROVA TROFEJE SU OSVOJILI -

1. JELINEK DANIJEL (VK) - ŽUPANIĆ ŽELJKO ( VK)
2. LEMAIĆ FRANJO (SB) – ŽIVKOVIĆ STJEPAN (SB)
3. MUSTAFIĆ DANIJEL (VK) – DRAGIČEVIĆ MILE (VK)
3. MANDIĆ GABRIJEL (SB) – TIŠMA SLAVKO (SB)

 

Izvor/Foto: STK Brod