Stolnotenisača Obrtničke škole - Brod slavili su u 3. kolu stolnoteniske HEP Superlige protiv neugodnih Splićana.Superlige, a rezultat je bio 4:2. Pred solidno popunjenim tribinama dvorane OŠ Ivan Goran Kovačić "Obrtnici" su odigrali odličnu utakmicu i nakon gostujuće pobjede u prošlom kolu u Varaždinu upisali i prvu domaću pobjedu, a ukupno drugu u 3 odigrana kola.
Iako je pobjeda timska i svi su dali svoj doprinos, igrač utakmice svakako je Alen Jalžabetić koji je ostvario 2 pojedinačne pobjede te pobjedu u igri parova, a donio je i ključni bod koji je "obrtnike" gurnuo ka pobjedi kada je u svom prvom meču nakon 0/2 u setovima preokrenuo u svoju 3/2 pobjedu dobivši odlučujući peti set s 12:10.
Stolnoteniska uzbuđenja u Brodu nastavljaju se već u utorak međunarodnom utakmicom 4. kola Europske Superlige u kojoj ekipa Regija Slavonija i Baranja ugošćuje U-21 reprezentaciju Slovenije. Za domaću ekipu nastupaju dvojica Osječana i dvojica Brođana. Igra se u dvorani OŠ IGK s početkom u 18 sati. A već slijedeće subote u osječkom Gradskom vrtu igra se 4. kolo HEP Superlige za primat u Slavoniji u kojem se sastaju STK Vodovod Osijek i STK OŠB.