Ovoga vikenda se u Dubrovniku igralo 5. kolo HEP Superlige. U akciji su, također, bili i kadeti u 1. krugu Kadetske lige.

Ovaj susret se moglo uživo pratiti na Dubrovačkoj televiziji od 17 sati. Zamalo se dogodila velika senzacija. Stolnotenisači Obrtničke škole – Brod u nekompletnom sastavu, bez svog prvog igrača Josipa Arbanasa, bili su vrlo blizu pobjede protiv velikog favorita Libertas Marinkolora, aktualnog viceprvaka države i prvaka države sezonu ranije, ali su u pravoj drami koja je trajala puna 3 sata na kraju ipak izgubili s minimalnih 3:4. Tomislav JAPEC dovodi domaćine u vodstvo pobjedom protiv Dominika ZELJKA 3:0. “Obrtnici” su preokrenuli rezultat do parova pobjedama Damira BOGDANOVIĆA protiv Marka VENIERA (3:0) i Alena JALŽABETIĆA protiv Nevena JUZBAŠIĆA (3:1). Dubrovački par Japec/Simović slavio je nad Brodskim parom Zeljko/Jalžabetić za izjednačenje 2:2. Dubrovčani povećavaju rezultat na 3:2 pobjedom Japeca protiv Bogdanovića, ali na 3:3 vraća Zeljko protiv Juzbašića. U zadnjem meču sastali su se Alen Jalžabetić i Miho SIMOVIĆ, a slavio je Simović 3:0 za konačnu pobjedu Libertasa Marinkolora 4:3.

Kadetska ekipa Obrtničke škole – Brod odigrala je 1. krug ovosezonske Kadetske lige u Lipiku. Ostvarili su sve 3 pobijede i to protiv: Slatine (5:0), Virovitice (5:0) i aktualnih prvaka Bjelovara (5:0). Već su se smjestili na prvo mjesto tablice. Za kadetsku ekipu su nastupili: Matej BOŠNJAKOVIĆ (5/0), Luka BOŠNJAKOVIĆ (4/0), Mladen KOLESARIĆ (4/0), David PEČUVČIĆ (2/0).