Približava se Nova godina. Reklamni leci prepuni su sportske opreme na akciji, kućne teretane se pomalo pune i spremni smo svi zakoračiti u dobro poznatu ‘ove godine ću omršaviti’ bajku. Možda je ovo trenutak u kojem trebate još jednom razmisliti i svoje teško zarađene novce ne bacati tek tako na set bučica od jednog kilograma koje ćete dva puta uzeti u ruke, a onda će stajati u kutu i skupljati prašinu. Bio bi to uludo potrošen novac pogotovo kada znamo da se prije par tjedana otvorio najveći centar grupnih treninga u Slavonskom Brodu i široj okolici!

Spartan treninzy by Tomislav Siser već su sinonim za najbolju vrstu grupnih treninga i od ovog mjeseca nalaza se na novoj adresi. Na Koloniji, na adresi Mate Ujevića 18, zainteresirane će dočekati već dobro uigrani tim licenciranih trenera koji se svakom polazniku posvećuju potpuno individualno. Različiti programi su namijenjeni za svaku životnu dob, od 15 godina do 60 godina, te su prilagođeni i za žene i muškarce.

Nova sezona potvrdila je da je poslovni potez ove uigrane ekipe bio točno ono što je Brođanima trebalo - broj polaznika je vrtoglavo porastao, a svi komentari su izrazito pozitivni. Upravo zato Tomislav Siser i njegova ekipa pozivaju vas da ne bacate novce na kataloške proizvode već da došetate do novog prostora i upišete se u početničke programe: Spartan Senior i StartOUT. Naravno, za one koji ipak imaju koju utakmicu u nogama, tu su još i Bodyweight, Spartan, te u konačnici, Spartan Lift. Punih 180m2 nove dvorane neće vas razočarati, a za Vašu novogodišnju odluku učinit će mnogo više od jeftinog sportskog kataloga.

Nove grupe startaju već 9. siječnja, ali upisi i rezervacije termina kreću već danas! Svi zainteresirani mogu se javiti mailom na adresu udrugakolos.sb@gmail.com, porukom ili pozivom na broj 098/226-558, kao i putem facebooka https://www.facebook.com/spartantomislavsiser/. Tomislav i njegova ekipa bit će sretni odgovoriti na sva vaša dodatna pitanja.

Zato Vas pozivamo da svakako navratite u Ulicu Mate Ujevića 18, samo 400m od Kožula, te se uvjerite zašto su Spartan treninzi by Tomislav Siser postali sinonim kako za grupne treninge, tako i za najbolju formu u gradu. Bolju novogodišnju odluku nećete donijeti!