Boksači klub Brod nastupio je u trećem kolu 1. Hrvatske boksačke lige u Koprivnici (subota), a u nedjelju na reviji "Osijek Open" u Osijeku.
Pobjede i novih 11 bodova u prvoj boksačkoj ligi su ostvarili Petar Pudić u kategoriji mlađi kadeta do 38kg, Leon Majstorić u kategoriji do 64kg i Gabrijel Veočić do 75kg.
Podjeljenom odlukom sudaca 2:1 izgubili su na bodove juniori Marko Pudić u kategoriji do 52kg i Goran Švaganović u kategoriji do 75kg.

Osijek Open otvorio je gradonačelnik grada Osijeka Ivica Vrkić, te ispred Hrvatskog Boksačkog Saveza Željko Mavrović. U prepunoj dvorani Gradskog Vrta u Osijeku, gledatelji su mogli uživati u 17 borbi, a ukupno je sudjelovalo 34 boksača iz tri drzave: Srbija, Slovenija i Hrvatska.

Za Boksački klub Brod nastupio je Marko Pudić izgubivsi tijesno na bodove od Jakova Pavlekovica iz BK David iz Koprivnice, Leon Majstorić ostvario je pobjedu u prvim sekundama prve runde pobijedivši tehničkim nokautom Uroša Stamenkovića iz Srbije BK Sombor, a Gabrijel Veočić odnio je pobjedu na bodove protiv Petra Kuhara iz BK Davida iz Koprivnicie, a ujedno Gabrijela komisija za dodjelu priznanja proglašava najboljim tehničarom turnira "Osijek Open".

Boksački klub Brod je vodio trener Pero Veočić.