U subotu je odigrano 11. kolo Superlige u kojem je Obrtnička škola – Brod ugostila varaždinsku Igeu, a u nedjelju su mlađi kadeti nastupili na 41. Memorijalu “Lovro Ratković” u Dugom Selu.

Nova, četvrta, superligaška pobjeda je na kontu “obrtnika” kojom su se sada praktički zacementirali na 7. poziciji na tablici s obzirom da imaju 2 pobjede više od osmoplasiranog Splita, a 2 pobjede manje od šestoplasiranog GSTK Zagreba. U subotnjem ogledu “obrtnici” su s uvjerljivih 4:0 bili bolji od varaždinske Igee. Josip ARBANAS je otvorio susret pobjedm 3:2 protiv Matije BARIĆ. Nakon toga su Dominik ZELJKO i Alen JALŽABETIĆ s 3:0 bili bolji od Marka VIDAČEKA odnosno Damira BELAJA. Pobjedu je donio par Zeljko/Arbanas 3:2 pobjedom protiv gostujuće kombinacije Barić/Vidaček. 

U nedjelju su šestorica “obrtnika” nastupila na 41. Memorijalu “Lovro Ratković”. Nažalost, nitko nije uspio izboriti prolazak skupine te su se svi oprostili od turnira već nakon grupne faze. Boje kluba su branili Mateo MITROVIĆ, Marin ANAKOVIĆ, Luka BOŠNJAKOVIĆ, Filip KRAJINA, Matej BOŠNJAKOVIĆ i Mladen KOLESARIĆ. 

Izvor: STK Obrtnička škola Brod