Vikend pred nama obilježit će 9. Kup Grada Bjelovara na kojem će igrati sve mlađe dobne kategorije: od najmlađih kadeta do juniora. Obrtnička škola – Brod , na turniru će imati 10 predstavnika i to u kategorijama koje se igraju u nedjelju(mlađi kadeti i juniori).

U konkurenciji 60-ak mlađih kadeta, nastupit će i 8 “obrtnika” od kojih najbolju startnu poziciju drži Mateo MITROVIĆ, koji je jedini postavljen za podnositelja svoje skupine te će mu za prolazak trebati dvije pobjede protiv slabije rangiranih igrača. Svi ostali mlađi kadeti postavljeni su u treći “šešir” i morat će se dobro oznojiti ako žele proći skupinu, a to su: Milan KOVAČEVIĆ, Marin ANAKOVIĆ, David PEČUVČIĆ, Filip KRAJINA, Luka BOŠNJAKOVIĆ, Mladen KOLESARIĆ i Matej BOŠNJAKOVIĆ.

Među 52 ždrijebana juniora nalaze se i dva predstavnika Obrtničke škole – Brod, a to su Juraj LOVRIĆ i Tomi STANIŠIĆ. Niti jedan od njih nema značajniji renking na juniorskoj rang listi, pa će im za prolazak skupine trebati i po dvije pobjede u nimalo laganim mečevima. Čitav ždrijeb i detaljnu satnicu turnira možete vidjeti OVDJE