U subotu 08. lipnja 2019. g. Brodski karataši nastupili su na 21. Bugojno Open i 11. Krk Kup 2019. U Bugojnu nastupilo je 48 klubova sa 475 natjecatelja. Brođani su nastupili u sastavu Borna Kujundžić, Antonio Biondić, Feliks Vičić, Kristijan Vukadinović, Adrijan Jagnjić, Dani Avdagić i Marko Tomljenović, a osvojena su četiri odličja. Druga mjesta osvojili su Marko Tomljenović i Kristijan Vukadinović, a Adrijan Jagnjić i Borna Kujundžić bili su treći u svojim kategorijama.
Na Krku u konkurenciji 455 natjecatelja iz tri države za nastupili su Mihael Ećimović, Ana Lujić, Dora Has, Gita Turčinović, Eva Fišer i Roko Križanović. Osvojeno je šest odličja ( dva prva, tri druga i jedno treće mjesto).
Osvajači medalja su :
Mihael Ećimović, kata juniori prvo mjesto
Ana Lujić, kata ml. kadetkinje prvo mjesto
Ana Lujić, borbe ml. kadetkinje, -40 kg drugo mjesto
Eva Fišer, kata 8 godina, 9-6 kyu drugo mjesto
Roko Križanović, kata 8 godina, 9-6 kyu drugo mjesto
Dora Has, kata učenice treće mjesto
Posebno veseli dobar nastup u katama uzevši u obzir nastup reprezentacije Grada Zagreba te nastupa niza osvajača odličja sa zadnjeg prvenstva Hrvatske.
Karate Klub Slavonski Brod polu sezonu završio je sa realiziranih 23 natjecanja i ukupno osvojenih
175 odličja od toga 72 prva, 52 druga i 51 treće mjesto. Za natjecatelje kluba slijedi kraća natjecateljska pauza, a tijekom ljeta karate klub u sklopu aktivnosti Ljeto u Brodu organizira karate školu koja je otvorena za sve zainteresirane. S početkom kolovoza u klubu počinju pripreme za kvalifikacioni turnir za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se ove godine održava u Čileu.