Športski plesni klub sudjelovao je u subotu 13. svibnja na Prvenstvu Hrvatske u akrobatskom rock'n'rollu, a nastupili su sa 41 natjecateljem, a njih čak 37 su ponijeli kući zaslužene medalje i pehare!!!!!

Mini formacije 3:
3. mjesto PINK LADIES

Mini formacije 2:
2. mjesto PINK STARS
3. mjesto HARD BREAK

MINI parovi:
3. mjesto Mihaela Rajić - Marko Sedlić

Mlađi juniori 2:
8. mjesto Beata Sabo - Ivano Pejić

Mlađi juniori 1:
10. mjesto Petra Grgić -Gabrijel Jelić
Treneri: Patricia Mostarkić, Maria Vinković i Igor Vinković

Uz intenzivne pripreme za ovo važno državno natjecanje, klub je prije tjedan dana uspješno organizirao međunarodno natjecanje pod nazivom 1. Otvoreno Prvenstvo Slavonskog Broda u akrobatskom rock'n'rollu. Jedna od posebnosti ovog natjecanja bila je i da su prvi puta u hrvatskoj povijesti akrobatskog rock'n'rolla nagrađivani zaslužni treneri pobjednika u svakoj kategoriji. Top dance je sudjelovao u 5 kategorija sa 47 natjecatelja te ostvario također zavidne rezultate u međunarodnoj konkurenciji iz 4 države (Mađarska, Slovenija, BiH i Hrvatska):

1. mjesto Mihaela Rajić - Marko Sedlić
2. mjesto Žana Kovač - Filip Mileusnić

Mini formacije 3:
2. mjesto PINK LADIES

Mini formacije 2
2. mjesto PINK STARS
4. mjesto HARD BREAK

Mlađi juniori 1
15. mjesto Petra Grgić - Gabrijel Jelić

Mlađi juniori 2:
5. mjesto Rea Bumbić - Teo Funarić
6. mjesto Beata Sabo - Ivano Pejić

Uz službena natjecanja vrijedni plesači Top dancea sudjeluju i na Flora artu u brodskoj tvrđavi u nedjelju u 14 sati, zatim u utorak na Korzu u programu Volim Brod u 18 sati, povodom obilježavanja Dana grada te u subotu 20. svibnja u 19.30 sati u KKD I. B. Mažuranić na Izboru za Miss Slavonije i Baranje.
Na Prvenstvu Hrvatske u Zaprešiću svečano su dodijeljena i uvjerenja o završenom osposobljavanju za trenera akrobatskog rock'n'rolla. Iz Top dancea program su uspješno završile Patricia Mostarkić i Đurđica Vinković, a diplome je dodjeljivao član Izvršnog odbora Hrvatskog rock'n'roll saveza Igor Vinković, te koordinatorica programa Sandra Miletić.