velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda danas je održan radni sastanak s čelnim ljudima Hrvatskog boksačkog saveza te predstavnicima boksačkih klubova „Radnički“, „Brod“ i „Posavina kuna“ na temu uspostavljanja bolje suradnje klubova.

Na sastanku, koji je inicirala Gradska uprava tako se, između ostalog, razgovaralo o terminima korištenja prostora za boksače u dvorani „Vijuš“ koje je Grad dao na raspolaganje boksačkim klubovima krajem 2012. godine. Na ovaj način nastojalo se dodatno pomoći klubovima uz redovna sredstva za rad koja im Grad svake godine dodjeljuje putem Zajednice sportskih udruga.

Međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci došlo je do nesuglasica po ovom pitanju između tri slavonskobrodska kluba, a kako su na današnjem sastanku istaknuli i čelni ljudi Boksačkog saveza, pitanje poput zajedničkog korištenja gradskog prostora ne smije biti razlog prijepora među sportašima. Upravo iz tog razloga Gradska uprava je i inicirala današnji sastanak na kojem je predstavljen prijedlog rasporeda korištenja dvorane za boks kojim su omogućeni jednaki uvjeti rada svim trima klubovima.