Ovog su vikenda stolnotenisači STK Obrtničke škole – Brod sudjelovali na regionalnim turnirima. U subotu je u Slavonskom Brodu održano Pojedinačno prvenstvo Slavonske regije – zapad za seniore, dok su u nedjelju u Požegi odigrane Regijske kvalifikacije za PH za juniore.

U subotu je najbolji rezultat za „obrtnike“ ostvario Antonio NOŽINA, koji je, nakon 3 pobjede i prvog mjesta u skupini, upisao pobjedu i u 1/4 finalu te si plasmanom u polufinale osigurao medalju. Međutim, tamo ga je, rezultatom 3:1, zaustavio kasniji pobjednik Tomislav BIBER. Od ostalih „obrtnika“ na turniru, skupinu su prošli i Antonio GAVRAN, Tomislav ŽUPAN i Tomi STANIŠIĆ, ali su u glavnom turniru zaustavljeni u 1/4 finalu (Župan i Gavran) odnosno 1/8 finala (Stanišić). Stjepan BOŠNJAKOVIĆ je bio najbolji u utješnom natjecanju osvojivši 1. mjesto u tom dijelu turnira.

Na Regijskim kvalifikacijama za završnicu PH za juniore STK Obrtnička škola – Brod je imala dva predstavnika. Antonio GAVRAN je najprije upisao dvije pobjede u skupini koje su ga odvele u polufinale gdje je s 3:0 bio bolji od Antonia KROLE da bi identičnim rezultatom u finalu svladao domaćeg igrača Luku KOVAČEVIĆA. Gavran je tako osvojio 1. mjesto na turniru i osigurao plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske za juniore koja će se održati od 1. do 3. svibnja u Zagrebu. Boje „obrtnika“ na ovom je turniru branio još i Filip KRAJINA koji nije uspio proći u glavni turnir.

Sljedećeg vikenda STK Obrtnička škola – Brod organizira 2. Uskršnji turnir koji će se održati u petak i subotu, 3. i 4. travnja. Natjecanje će se održati u 4 pojedinačne te jednoj parovnoj kategoriji, a oba dana natjecanja počinju u 10 sati. Ovim putem iz kluba pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natjecanje, a sve detalje možete pronaći na njihovoj web ili Facebook stranici.