Danas je odigran drugi krug natjecanja u 3. HL – istok u sklopu kojeg je odigrano 4. i 5. kolo. Druga momčad Obrtničke škole – Brod koja je danas nastupila u sastavu: Tomislav KLAIĆ, Juraj LOVRIĆ, Tino MRVELJ i Tomi STANIŠIĆ, ubilježila je nove dvije pobjede za nastavak stopostotnog niza i izbijanje na vrh ljestvice.

U susretu 4. kola ubilježena je 4:1 pobjeda nad momčadi Brestovac 2 u kojoj je Lovrić sudjelovao s dvije pojedinačne pobjede i onom u paru sa Stanišićem. Klaić je također pridodao jednu pojedinačnu pobjedu, a jedini poraz upisao je Tino Mrvelj. Susret 5. kola bio je neizvjestan do same završnice, a OŠB 2 je stizala zaostatak od 0:2 i 2:3 u meču. U ovom je meču Klaić upisao dvije pobjede, Stanišić jednu te par Lovrić/Klaić jednu, dok je Lovrić poražen u oba svoja pojedinačna meča, a Mrvelj u jednom. OVDJE možete pronaći zapisnike s tih mečeva, a OVDJE ostale statističke pokazatelje kao i tablicu nakon 5. kola koja će biti ažurirana nakon uvida u sve rezultate.

U subotu su Filip KRAJINA te Lovrić i Stanišić nastupili na 11. Međunarodnom Memorijalu “Mirko Abramović” u Varaždinu gdje su, u konkurenciji s oko 400 igrača i igračica od najmlađih kadeta do juniora, branili boje Obrtničke škole – Brod. U kategoriji najmlađih kadeta Krajina je uspio proći u glavni turnir jer je u skupini upisao dvije pobjede (3:2 protiv Matea MLADENOVIĆA i 3:0 protiv Borne KOLAREKA) i jedan poraz (0:3 od Luke LOZUŠIĆA). Međutim, Filip je zaustavljen već u 1/16 finala, a od njega je bolji bio Alen KAJEVIĆ rezultatom 3:0. Lovrić i Stanišić su u kadetskoj konkurenciji zaustavljeni u skupini. Juraj je u svojoj skupini zauzeo treće mjesto s jednom pobjedom (3:0 protiv Marka POSPIŠA) i dva poraza, dok je Tomi upisa sva tri poraza.