STK Slavonski Brod počeo je svoju četvrtu sezonu HEP Superlige utakmicom u Požegi, dok su mlađi kadeti igrali kvalifikacije za pozivni turnir u Virovitici. 

Prvo kolo ovogodišnje Superlige odigrano je u subotu, a Slavonski je Brod išao na gostovanje u Požegu. Meč, očekivano, rezultatski nije bio neizvjestan, ali moglo je biti i drukčije. Sezonu su otvorili Karlo FRANJČEC i Jakov JAKELIĆ. Prvi je set bio neizvjestan i mogao je otići u oba smjera, ali Jakelić ga osvaja kao i sljedeća dva za vodstvo Požege 1:0. Nakon njih slijede Stanislav LOŠIĆ i Luka MATEŠA, daleko najzanimljiviji meč. Lošić je imao na 1:0 u setovima imao i 8:1, ali Mateša se diže te drugi set pobjeđuje sa 17:15. To mu je velik motiv te je upotpunio preokret pobjedom 3:1. U posljednjem je meču Fran MIHALJEVIĆ rutinski pobijedio Tomija STANIŠIĆA za pobjedu Požege 3:0. Za dva tjedna nastavlja se Supeliga, a Slavonski Brod ide na gostovanje u Rijeku i Pulu.

U Virovitici su pak mlađi kadeti igrali kvalifikacije za pozivni turnir druge grupe. Boje Slavonskog Broda branili su: Karlo FILKOVIĆ, Viktor MARINIĆ, Kristijan ČOLIĆ i Venio ČABRAJA. Čolić i Čabraja su svoj nastup završili bez pobjede 4. u svojim skupinama, dok su Marinić i Filković sa stopostotnim učinkom bili prvi u svojim grupama. Marinića je u četvrtfinalu izbacio Marko KRULJAC rezultatom 3:1. Filković je u četvrtfinalu slavio s 3:0, ali ga je u polufinalu zaustavio Teo Lorenzo RADOVIĆ.