Ovoga vikenda, u dvorani Gradski Vrt, u Osijeku će se održati 21. Memorijalni turnir Matija Gregić. Obrtnička škola – Brod će imati čak 14 predstavnika i u subotu i u nedjelju.

U subotnjem dijelu natjecanja nastupiti će mlađi kadeti i mlađe kadetkinje. Za mlađe kadete će nastupiti dvojica najmlađih kadeta: Viktor MARINIĆ i Karlo FILKOVIĆ. Obojica su nerankirani pa će imati težak zadatak proći skupinu, no ne i nemoguć. Petra PLIVELIĆ je u skupini podstavljena kao treća “nositeljica” zbog bodova dobivenih u Bjelovaru, a Dora VUČKOVIĆ će tražiti svoje prve bodove u ovoj kategoriji.

Obrtnička škola – Brod je najbrojnija u kadetima sa 8 igrača. Filip KRAJINA, David PEČUVČIĆ, Marin ANAKOVIĆ, Milan KOVAČEVIĆ, Luka BOŠNJAKOVIĆ, Matej BOŠNJAKOVIĆ, Mateo MITROVIĆ i Mladen KOLESARIĆ nastupiti će u nedjelju, a neki će ići i po prve bodove u kadetima. U nedjelju također nastupaju i seniori. U jakoj konkurenciji Josip ARBANAS je postavljen kao podnositelj grupe, a Stjepan BOŠNJAKOVIĆ će probati iznenaditi i doći do koje pobjede.