VK Marsonia je od 16. -18. studenog sudjelovao u Sarajevu na turniru " Dabar 2018" za dječake rođene 2003. godine i mlađe. Na prvom danu turnira marsovci su odigrali dvije utakmice. Prvo su sa sarajevskim ekipama VK Mladost odigrali 8:8 dok su nakon toga pobijedili ekipu PVK Dabar 11:6. U utakmici za prvo mjesto trebala im je pobjeda, ali je ekipa VK Siscia spretno i sretno izvukla neriješen rezultat 5:5 tako da su Siščani u ukupnom poretku odnijeli prvo mjesto, a brodski vaterpolisti morali su se zadovoljiti s drugim mjestom.
Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Filip Kolesarić koji je postigao ukupno 10 golova.

U nastavku programa odigrane su i dvije revijalne utakmice. Zajednička ekipa VK Marsonia i VK Siscia sa svojim mlađim kategorijama odigrala je protiv ekipa VK Mladost i PVK Dabar dok je zadnja utakmica na plivalištu Otoka u Sarajevu odigrana između reprezentacije BiH protiv zajedničke ekipe VK Marsonia i VK Siscia u kategoriji mlađih juniora.

Za marsovce su nastupali: vratari Grabovac, Čorak i Dokuzović, igrači Jukić, Sekulić, Aladrović, Kolesarić, Šokić, J. Levak, Vrbljančević, Ivezić, Dankić, Glavaš, Milutinović, Blagić, Grgurić, K. Levak, Šimić, Tolić, Zeba, Kristijan, Boček i Rafaela Karešin. Treneri Aladrović i Šimić.