Danas je u Osijeku odigrana vaterpolska utakmica između vaterpolo kluba "Osijek" i vaterpolo kluba " Marsonia " iz Slavonskog Broda. Utakmicu su igrali mlađi uzrasti u kategoriji " Nade" godište 2003 i mlađi. Najmlađi polaznici Vaterpolo kluba Marsonia su bili bolji od svojih vršnjaka iz Osijeka i pobjedili rezultatom 9 : 7.
Iako su u prvoj četvrtini gubili sa 5 :1 , mali Brođani su odigrali odličnu drugu četvrtinu koju su dobili sa 6 :0 i rezultatom 7:5 je završilo prvo poluvrijeme . U trećoj četvrtini su "Nade" VK Marsonia zabili još dva gola kao i domaćini u zadnjoj četvrtini te je utakmica završila ukupnim rezultatom 9:7 za goste iz Slavonskog Broda.
Ekipa VK Marsonia je nastupala u sljedećem sastavu : Nino Grabovac , Luka Baričević , Leon Baričević , Kristian Šimić , Antonio Princip , Luka Slanček , Tin Gere , Leo Ivezić , Noah Klem , Dario Sertić , Alan Aladrović , Filip Kolesarić , Danijel Cvijanović , Jan Klem i Sven Karić .
Strijelci za Brođane su bili Noah Klem - 4 gola , Filip Kolesarić - 3 gola te po jedan Luka Baričević i Dario Sertić.
Ovo je bila prva pripremna utakmica naših najmlađih vaterpolista koji se kao jedini predstavnik Slavonije natječu u Kupu Hrvatske te čekaju uskoro izvačenje protivnika , vjerojatno iz Zagreba.