Na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog boksačkog saveza doneseno je niz odluka te nekoliko imenovanja. Tako je nakon provedenih državnih prvenstava, a u duhu obećanja Predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Bone Bošnjaka da treneri i izbornici zapravo biraju sami sebe svojim rezultatima, Izvršni odbor donio odluku o Izborniku juniorske muške boksačke reprezentacije. Novi izbornik je Pero Veočić iz BK Brod, a trener reprezentacije je Dragan Vidaić iz BK Zadar.

"U muškoj juniorskoj reprezentaciji je već treću godinu moj sin Gabrijel Veočić, a tu je i Ante Jozić, državni prvak, imam najbolje rezultate što se tiče juniorske konkurencije, te očekujem da ću podići razinu boksa u Slavonskom Brodu. Nažalost, brodski boksači imaju najgore uvjete za rad. Mala dvorana nema tuševe, grijanja zimi, svlačionice itd., to nije mjesto treniranja, nego podrum", kaže Veočić koji ističe kako je njegovo imenovanje velika čast za njega, ali i brodsku boksačku scenu.

"Ove godine planiram tri reprezentativca odvesti na prvenstvo Europe u Mađarskoj 15. lipnja. Tu bi prvi puta nastupala tri Brođana, Gabrijel Veočić, Anto Jozić i Marko Pejić. Već dugo nemamo reprezentativca Hrvatske da nastupa na većim natjecanjima, poput ovoga. Moj sin je trostruki državni prvak, nastupio je u nekoliko država u okruženju i dosta dugo nema poraza. Bili smo na prrvenstvu u Rusiji prošle godine, sâm sam uplatio troškove putovanja od 10 tisuća kuna. Do sada nas Grad podržavao. Inače, mi sudjelujemo u prvoj boksačkoj ligi, pa su troškovi veliki, a neki klubovi koji lokalno igraju imaju ista sredstva kao mi. To bi se trebalo promijeniti i mora se  početi drugačije vrednovati. Većinom se za pomoč obraćaju roditelji, Rudolf Jozić, Antin tata i slični, koji skupe sredstva za financiranje natjecanja na kojima njihova djeca sudjeluju", istalnuo je.

Spomenimo i kako su ostali izbornici ostali na sojim pozicijama, a za trenera kadetske muške reprezentacije izabran je Zoran Kralj mlađi iz BK Predator. Tako su kod muških: Izbornik Seniora Leonard Pijetraj, Mlađih seniora Dalibor Ćibarić i Kadeta Dražen Kuhar.

Kada smo kod imenovanja, Izvršni odbor izglasao je Gorana Husića za direktora marketinga HBS-a.