Državna završnica Coca-Cola Cupa 2017. 12+ malonogometnog turnira održavala se od 14. do 17. lipnja 2017. godine u Umagu, na Gradskom stadionu Umag (Stella Maris).

Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji su odmjerili snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske.

Utakmice su se odigravale na dva terena, na kojima su sudili suci Igor Radetić, Goran Krneta, Dario Stojić i Matija Bagarić.

REZULTATI
1999. godište
1. mjesto – Newcastle, Požega
2. mjesto – Rumpumpliranerumpumplice, Knin
3. mjesto - Nula promila, Ivanec

Najbolji igrač – Dino Bognar, Newcastle
Najbolji strijelac – Bruno Bitunjac, Rumpumpliranerumpumplice
Najbolji vratar – Ivan Žuljević, Newcastle

2002. godište
1. mjesto – MNK El Clasico, Sveta Nedjelja
2. mjesto – SB – 2002 – Percom, Slavonski Brod
3. mjesto – Area 51 Cubano, Sisak

Najbolji igrač – Luka Grofelnik, MNK El Clasico
Najbolji strijelac – Leonard Vrančić, MNK El Clasico
Najbolji vratar – Stjepan Zeba, SB – 2002 - Percom

Coca-Colin manager franšize Adria Luca Santandrea čestitao je svim ekipama koje su došle do finala, a pogotovo pobjednicima. „Coca-Cola Cup je već nekoliko godina, najveći malonogometni turnir i sretan sam što se mnogi mladi ljudi bave sportom, stvaraju nova prijateljstva i kvalitetno provode vrijeme zajedno. Coca-Cola Cup stvara pozitivnu energiju i svima vam nudi mogućnosti povezivanja sa navijačima i protivnicima.“

Glavni koordinator natjecanja pri Sportskim igrama mladih Damir Božinović je rekao: „Nakon 65 gradova i u konkurenciji od 3000 timova, danas su s nama najbolji od najboljih. Pokazali ste svoje najbolje vještine, dali ste sve od sebe, bili ste dio igre i dobili smo ovogodišnje pobjednike. Nadamo se da će vam ovaj Cup ostati u lijepom sjećanju, da ste stekli nova poznanstva i prijateljstva i da ste se prije svega družili.„

Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair play-a i timskog duha. Mladima u Hrvatskoj nudi mjesto gdje mogu uživati u sportu, natjecati se, veseliti se i družiti s vršnjacima – kako sam svojim suigračima i navijačima, tako i s protivničkim momčadima.

Ovo je bila jedinstvena prilika za sve hrvatske školarce, godišta 1999. i 2002., da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran besplatni prijevoz, smještaj i prehranu, sve uz nadzor organizatora.