Proteklog vikenda u organizaciji brodskog ITF Taekwon-do kluba "Ge-Baek" pod jurizdikcijom Hrvatskog ITF Taekwon-do Saveza u dvorani Vijuš održan je dvodnevni tehničko-instruktorski i sudački seminar. Seminaru su nazočili treneri i instruktori Taekwondo-a s područja cijele Hrvatske; Vinkovaca, Zagreba, Pule, Gornje Stubice i Bošnjaka.
Trenersko-instruktorski dio seminara je vodio Master Slavko Jereb nositelj crnog pojasa 7.DAN.
Tom dijelu seminara prisustvovali su i treneri kluba "Ge-Baek" Vlatko Brezovac nositelj crnog pojasa 2.DAN i Alen Holubek 1.DAN te njihovi najtrofejniji članovi Josip Jelinić, nositelj višeg plavog pojasa, Andrea Brezovac, Mia Anušić i Kristijan Jozić, nositelji plavog pojasa.
Drugi dan je održan licencirani sudački seminar za suce ITF Taekwondo-a s područja Hrvatske čime su nazočni produžili svoje licence za 2017.godinu. Seminar je vodio naš Međunarodni ITF Taekwon-do sudac i Voditelj sudačke organizacije u Hrvatskom ITF Taekwon-do Savezu, instruktor Stjepan Ambrož, predsjednik kluba "Ge-Baek" i nositelj crnog pojasa 5.DAN.
Klub "Ge-Baek" trenutno broji 11 članova koji se trenutno pripremaju za nadolazeće Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u lipnju u Puli.

Izvor: TKD klub Ge - Baek