Grad Zagreb i Zagrebački boksački savez bili su domaćini šestog izdanja boksačkog turnira ''Zagreb Open 2018". Na turniru je sudjelovalo preko 200 boksača iz 7 zemalja.
Za boksači klub Brod nastupila su trojica boksača, junior Marko Pudić u kategoriji do 54kg, mlađi senior Gabrijel Veočić u kategoriji do 75kg i Marko Peić u kategoriji do 81kg.

"Gabrijel Veočić i Marko Peić su ostvarili ukupno 6 pobjeda u tri dana i osvojili zlatne medalje na najkvalitetnijem boksačkom turniru koji se održava u Hrvatskoj. Junior Marko Pudić je osvojio srebrnu medalju, Marko iz meča u meč raste u smislu boksačkog znanja, tako da ubrzo očekujem da će osvajati turnire kao i njegovi stariji prijatelji iz kluba,
Generalno gledajući zadovoljan sam prikazanim boksom mojih boksača na ovako velikom turniru, ali imamo još puno prostora za napredovati na kojima radimo.
Već u četvrtak putujemo s hrvatskom boksačkom reprezentacijom na međunarodni turnir '' Omladinska Zlatna Rukavica'' koja se održava u gradu Sombor (Srbija), za boksački klub Brod nastupaju drzavni prvaci i reprezentativci Leon Majstorić u kategoriji do 69 kg, Gabrijel Veočić u kategoriji do 75kg i Marko Peić u kategoriji do 81kg, rekao je trener Pero Veočić.