Ovaj vikend za juniorsku reprezentaciju Hrvatske na jakom međunarodnom boksačkom turniru Black Forest u Njemačkoj, nastupio je Marko Peić do 80kg
Već u prvom kolu ždrijeb nije bio naklonjen našem boksaču jer je boksao s prvakom Njemačke Sahin Berkans koji je kasnije i osvojio turnir.
Treneri reprezentacije su bili zadovoljni sto je Marko Peić prikazao protiv državnog prvaka Njemačke i bili su sigurni da je meč i dobio, ali odlukom sudaca preglasavanjem na kraju gubi 2:1.
Gabrijel Veočoć nastupio je u završnom kolu 1 Hrvatske boksačke lige 2016/2017 u Osijeku gdje je sa lakoćom pobijedio protivnika iz Arena Zagreb Gabrijela Solomuna.
Gabrijel je također dobio poziv iz Hrvatskog boksačkog saveza koji ga je proglasio za najboljeg boksača na nedavno održanom državnom prvenstva te je uslijedio  poziv za nastup za reprezentaciju na međunarodnom turniru u Njemačkoj. Na žalost, Gabrijel zbog obaveza prema Tehničkoj skoli koju pohađa nije mogao nastupiti. 
Treneri Dražen Kurdija i Pero Veočić zadovoljni su s ostvarenim  rezultatima boksača u ovoj godini,.

- Težimo za još boljim i na tome radimo. Naglasili bi da Gabrijel Veočić u kategoriji 75kg samo u ovoj godini ima skor pobjeda i poraza 10-0.
Deset pobjeda u 10 mečeva veliki je rezultat za klub i zajedno s svojim kolegom koji je isto državni prvak u kategoriji do 80kg Markom Peićem, se priprema za europsko prvenstvo koje je u rujnu u Bugarskoj, rekao je Pero Veočić, trener BK Brod.