Ovog su vikenda stolnotenisači Obrtničke škole – Brod imali dvostruki program. Naime, u petak i subotu nastupili su na 24. Memorijalu Antun Tova Stipančić, dok je momčad Veterana u nedjelju odigrala susrete 8. i 9. kola 2. HL.

Jedini „obrtnik“ u seniorskom turniru Tovinog memorijala bio je Damir BOGDANOVIĆ koji je s dvije pobjede i jednim porazom zauzeo 2. mjesto u skupini plasiravši se tako u 1/16 finala gdje je i zaustavljen. Isti rezultat postigao je i Juraj LOVRIĆ u kadetskoj konkurenciji, dok je Milan KOVAČEVIĆ, u kategoriji mlađih kadeta, s omjerom 1/1 bio drugi u skupini te je zaustavljen u 1. kolu. Boje „obrtnika“ na ovogodišnjem izdanju Stipančićevog memorijala još su branili: Josip JELIĆ (najmlađi kadet), Luka i Matej BOŠNJAKOVIĆ, Gabrijel KOLGJERAJ, Filip KRAJINA, Mateo MITROVIĆ, Mladen KOLESARIĆ i David PEČUVČIĆ (mlađi kadeti).

OŠB Veterani su u nedjelju u sklopu 8. i 9. kola 2. HL odradili gostovanja u Novoj Gradiški i Godinjaku. Oni su, u sastavu Antonio NOŽINA, Darko ARBANAS, Dalibor JURKOVIĆ, Stjepan BOŠNJAKOVIĆ i Damir MARIĆ, ostvarili polovičan uspjeh upisavši pobjedu i poraz. Naime, u susretu 8. kola protiv novogradiškog Strmca poraženi su rezultatom 4:1 (pobjeda Nožine), dok su istim rezultatom svladali momčad Godinjaka (dvije pobjede Nožine te po jedna Arbanasa i Jurkovića). Veterani su zadržali 7. poziciju na tablici te im do kraja polusezone slijede još dva domaća susreta koja su na rasporedu 4. prosinca.

Sljedećeg vikenda, točnije u subotu, pred prvom momčadi Obrtničke škole – Brod su susreti 5. kruga 1. HL – istok u sklopu kojeg gostuju u Čakovcu i Kotoribi. U nedjelju se u dvorani Obrtničke škole održava Ekipno (kvalifikacije za PH) i pojedinačno prvenstvo Slavonske regije – zapad za kadete.

Izvor: Marko Bošnjaković, STK "OBRTNIČKA ŠKOLA - BROD"