Igrači Obrtničke škole – Brod ovoga su vikenda nastupili na Memorijalu Tove Stipančića, a kadetska ekipa je odigrala susrete kadetske lige.

U subotu je na 26. Memorijalu Antun Tova Stipančić nastupili 6 “obrtnika” u kategorijama kadeta i seniora. U kategoriji kadeta OŠB je imala 4 predstavnika. Sa skorom 1/2 treći u svojim grupama bili su Filip KRAJINA i Milan KOVAČEVIĆ. Marin ANAKOVIĆ je također bio treći u grupi, ali sa skorom 0/2 jer mu se treći protivnik nije pojavio. Mateo MITROVIĆ je bio četvrti u grupi sa skorom 0/3. U kategoriji seniora za OŠB su nastupili: Josip ARBANAS i Dominik ZELJKO. Dominik je došao do 1/4 finala, a tamo je imao obračun s bratom Ivanom. Iako je vodio 2:1, Dominik je na kraju izgubio 3:2. Arbanas također nije uspio doći do polufinala.

U Virovitici se u nedjelju igrao 2. krug ovosezonske Kadetske lige. Kadetska ekipa Obrtničke škole – Brod je po rasporedu trebala igrati 3 susreta, ali utakmica s ekipom Strmac je otkazana. Prvi na redu je bio susret 4. kola s ekipom Lipe, a pobijedili su “obrtnici” 4/1. Utakmica 6. kola je bila protiv Graničara, a u napetom susretu je slavila OŠB 3/2. Za Obrtničku školu – Brod su nastupili: Luka BOŠNJAKOVIĆ (2/0), Matej BOŠNJAKOVIĆ (2/0), Mladen KOLESARIĆ (2/2) i David PEČUVČIĆ (1/1).