Ovog su vikenda stolnotenisači Obrtničke škole – Brod nastupili na drugom dijelu ovogodišnjeg izdanja Brod opena s obzirom da se u nedjelju odigrao turnir mlađih kategorija (od juniora do najmlađih kadeta).
Obrtnička škola – Brod na turniru je imala čak 14 predstavnik. U juniorskoj je konkurenciji Antonio GAVRAN vrlo sigurno osvojio 1. mjesto, dok je isto za rukom pošlo i Tomiju STANIŠIĆU u kategoriji mlađih kadeta. Juraj LOVRIĆ je u kategoriji kadeta zaustavljen na posljednjoj prepreci, tj. poražen je u finalu osvojivši tako 2. mjesto. Po dvije medalje osvojili su „obrtnici“ i u kategoriji najmlađih kadeta i mladih nada. Naime, u oba slučaja mladi su „obrtnici“ uzeli po dva treća mjesta. Tako su u kategoriji najmlađih kadeta 3. mjesto podijelili Filip KRAJINA i Marin ANAKOVIĆ, dok su u mladim nadama isti rezultat, tj. brončanu medalju osvojili Josip JELIĆ i Viktor MARINIĆ. Osim svih spomenutih boje „obrtnika“ na turniru su još branili David PEČUVČIĆ, Mladen KOLESARIĆ, Gabrijel KOLGJERAJ, Milan KOVAČEVIĆ, Mateo MITROVIĆ, Matej BOŠNJAKOVIĆ i Luka BOŠNJAKOVIĆ.
Sljedećeg vikenda (04. - 05.06.) na rasporedu je 11. Memorijalni turnir „Toni Glavaš“ koji se u organizaciji STK „Obrtnička škola – Brod“ održava u dvorani Obrtničke škole.

Izvor: STK Obrtnička škola