Slavonskobrodski Dječji sajam ove godine po 7. puta otvara svoja vrata svim brodskim mališanima i njihovim roditeljima. Ova već tradicionalna gradska manifestacija održat će se u nedjelju 17. rujna 2017. godine u Tvrđavi Brod u otkrivenom i natkrivenom dijelu pod montažnim šatorom.

Na ovogodišnjem sajmu svoju ponudu će predstaviti preko 50 izlagača, a uz velik izbor dječjih igračaka i opreme, za mališane je pripremljen zabavni dio programa u sklopu kojeg će nastupiti šest dječjih plesnih skupina, Dječje kazalište „Ivana Brlić Mažuranić“ i Prometna policija BPŽ s predstavom „Pinokio ide u pješačku školu“ Zaprešićko kazalište za djecu i mlade Pučkog otvorenog učilišta s predstavom „Pepeljuga“, Dječji zbor „Nota“, Teta Šuma, organizirana je kružna utrka i utrka ubrzanja KKK „Olimpik“, druženje s mađioničarem te drugi zabavni sadržaji.

Grad Slavonski Brod ovim putem poziva roditelje da povedu svoje mališane i u što većem broju dođu u nedjelju 17. rujna od 10,00 sati u brodsku Tvrđavu i uživaju u bogatom programu ovogodišnjeg Dječjeg sajma. 

Izvor: Grad Slavonski Brod