Premijer Zoran Milanović nazočio je jučer 9. Izvještajnoj konvenciji SDP-a Brodsko-posavske županije koja je održana u Bukovlju. Kako se jučer moglo čuti, SDP se doista ima s čime pohvaliti kada je u pitanju brodsko područje, jer je u tijeku više milijunskih projekata čiji je cilj razvoj prometne infrastrukture, koji se financiraju uglavmo, državnim novcem.

"Moramo li se dvije godine nakon ulaska u EU dokazivati da smo Hrvatska?! Napravimo od naše Hrvatske malog diva. Naša obećanja su i prije izbora bila realna, ali od nas se očekuje i više. To mi laska, ali stvarnost je komplicirana. Znam da sama riječ komplicirano zvuči, ali to je tako", rekao je premijer Zoran Milanović.

"Lustracija je frustracija, to je degeneracija. Nama treba kreacija", izjavio je Milanović tvrdeći da će nakon mandata Vlade kojoj je na čelu, Hrvatska biti u boljoj situaciji.

U radu Konvencije sudjelovao je i ministar poljoprivrede te predsjednik Županijske organizacije stranke Tihomir Jakovina, predsjednik saborskog kluba SDP-a Igor Dragovan, brodski gradonačelnik Mirko Duspara te članovi SDP-a iz svih slavonsko-baranjskih županija.