Hrvatska futsal reprezentacija trenutno boravi u Slavonskom Brodu na pripremama za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u Sloveniji 2018. godine. Nakon što je jučer u Sportskoj dvorani Vijuš odigrana prijateljska utakmica s reprezentacijom iz Kine, za igrače i članove stožera Hrvatske futsal reprezentacije danas je u Velikoj vijećnici Gradske uprave održan prijem na kojem ih je u ime Grada Slavonskog Broda pozdravio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

Izbornik reprezentacije Mato Stanković naglasio kako je Hrvatska futsal reprezentacija među deset najboljih u svijetu te da su vrlo zadovoljni uvjetima koji su ih dočekali na pripremama u Slavonskom Brodu. Također, istaknuo je zadovoljstvo i činjenicom da na ovaj način mogu promovirati grad Slavonski Brod.
Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić poželio je igračima uspjeh na predstojećim utakmicama. Naime, nakon održanog prijema članovi reprezentacije putuju u Srbiju gdje će također odigrati utakmicu u sklopu priprema, dok će 12. rujna u Orchiesu u Francuskoj odigrati prvu utakmicu doigravanja za plasman na Europsko prvenstvo u Sloveniji 2018. godine. 

Izvor: Grad Slavonski Brod