Kolinda Grabar-Kitarović jučer je održala završni veliki skup u Zgrebu, a stigli su brojni državni dužnosnici, ali i osobe iz društvenog, kulturnog i političkog života kako bi dali podršku Kolindi Grabar-Kitarović. Tisućama okupljenih obratili su se predsjednik gradske organizacije HDZ-a Andrija Mikulić, video linkom Andro Krstulović Opara i Mato Franković, a ministar Tomo Medved održao je motivirajući govor zasluživši nekoliko puta glasne ovacije i pljesak publike. Posebne ovacije prisutnih dobio je i Ivan Penava, gradonačelnik Grada Heroja koji je istaknuo kako ga je aktualna Predsjednica podržavala tijekom posljednjih pet godina u nastojanju osiguravanja što kvalitetnijeg života Vukovaraca i da je upravo zato ona jedini pravi izbor.

Da je Kolinda svjetski brand, još je jednom istaknuo voditelj njenog izbornog stožera i župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić podsjećajući da se upravo zbog nje za Hrvatsku danas u svijetu zna.

Video porukom Predsjednici su potporu za novi mandat dali predstavnici Udruge Blokiranih kao i predstavnici umirovljenika Hrvatske kao i brojni sportaši poput Dubravka Šimenca, Line Červara i Ćire Blaževića.

– Evo mene moji ljudi, nisam nestao – poručio je potpredsjednik HDZ-a Milijan Brkić, pozdravivši skup starim hrvatskim pozdravom Hvaljen Isus i Marija i dodavši odmah na početku ja je bio, danas je i bit će – za Kolindu.

Nakon Brkića, prisutnima se obratio i Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora te predsjednik Vlade Rh i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. U kratkom obraćanju ponovio je bezrezervnu podršku najsnažnije hrvatske stranke Kolindi Grabar-Kitarović i poručio – zajedno, do pobjede!

Pred okupljenim je posjetiteljima zagrebačke Cibone na samom kraju skupa govorila i Kolinda Grabar-Kitarović.

– Nisam došla jadikovati kako nemam dovoljno ovlasti. Ne trebaju veće ovlasti oni koji uz sebe imaju svoj narod. Ja se nisam skrivala od ljudi, od naroda. Prošla sam Hrvatsku uzduž i poprijeko, pružila sam ruku svakome tko je pružio ruku meni. Rugali su mi se da se guram u prve redove. Ali Hrvat je uvijek bio u prvim redovima. I mora biti. I ja ću uvijek biti u prvim redovima u vaše ime. Jer nema boljeg radnika od hrvatskog radnika. Moramo čuvati hrvatskog radnika, seljaka, ribara, zemlju i more. Imamo bogom danu zemlju, samo je treba urediti. Bila sam i ostajem vaša predsjednica. S vama i za vas. Jer nam je naša Hrvatska iznad svega – zaključila je zagrebački skup Kolinda Grabar-Kitarović.

Kolinda Grabar Kitarović uspješno je upravljala zemljom, pozicionirala je Hrvatsku u Europi i svijetu, a založila se i za sve nas u rješavanju pitanja onečišćenja zraka.  Naša je Predsjednica dokazala što znači prava briga za svoj narod. U nedjelju izađimo na izbore, podržimo njen program „Hrvatska zna i mora bolje! i svoj glas povjerimo Kolindi Grabar Kitarović! Jer Hrvatska zna!

Promo